Alle sauzen

Tonijnmayonaise


Categorie: Koude saus

Recept door: John Hendrix

Klik hier voor het recept


Hollandaisesaus


Categorie: Warme saus

100 gram ongezoute boter 2 eidooiers Vers citroensap of azijn zout Bereiding: Doe de 2 eidooiers in de hoge beker van een staafmixer. Voeg een theelepel water, wat citroensap (of azijn) en zout toe. Giet vervolgens al mixend de hete boter erbij. Langzaam zal de saus dikker worden.

Klik hier voor het recept


Cranberry saus


Categorie: Warme saus

Makkelijk gemaakt, heerlijk voor de speciale avonden. Cranberry saus is de perfecte saus bij Kalkoen en rollade.

Klik hier voor het recept


Honing mosterd saus


Categorieën: Barbecue, Exotisch

Honing mosterd saus is heerlijk over een salade, broodje warme beenham of elk ander stukje varken. Super makkelijk in de bereiding en ideaal voor barbecues!

Klik hier voor het recept


Witte wijn saus


Categorie: Warme saus

Wijn is lekker en saus is lekker. Des te meer reden om een alles onder te dompelen onder deze heerlijke witte wijnsaus. Deze saus is een perfecte partner bij zo’n beetje alles wat in de zee leeft.

Klik hier voor het recept


Karamelsaus


Categorie: Warme saus

Karamel/Caramel, patato/patatoe hoe je het ook schrijft, dit suikersausje is de natte droom van elke zoetekauw.

Klik hier voor het recept


Bechamelsaus


Categorieën: Italiaans, Warme saus

De witte motor van elke lasagne is natuurlijk bechamelsaus. Deze romige witte substantie dikt jouw gerecht in en smeed alles samen. Dat men deze saus nog als sachets verkoopt zou verboden moeten worden.

Klik hier voor het recept


Salsa saus


Categorie: Koude saus

50% van elk Mexicaans gerecht zit in de kunst van een goede salsa saus (oke, misschien iets minder procent). De salsa saus is de top onder de dips voor de chips.

Klik hier voor het recept


Kerrie saus


Categorieën: Exotisch, Warme saus

Deze Aziatische saus doet het goed met een oud Hollandse bloemkool, aardappeltjes uit de oven of een vers stukje vis. Na het maken van deze saus zou je je bijna schuldig moeten voelen dat je hem voorheen uit een zakje maakte.

Klik hier voor het recept


Whiskey cocktail


Categorieën: Barbecue, Exotisch, Koude saus

Waar vind je nou nog een saus waar een beetje pit in zit? Deze whiskey cocktail saus is een regelrechte klassieker waar zelfs de kinderen lekker van gaan slapen. De whiskey cocktail saus is een regelrechte culinaire topper als je je gasten wilt imponeren met een garnalen cocktail vooraf.

Klik hier voor het recept


  • Laat zien dat je van saus houdt

  • Best beoordeelde sauzen

  • Whiskey cocktail (5.0)
    Salsa saus (5.0)
    Tonijnmayonaise (4.9)
    Pesto (4.8)
    Mayonaise (4.8)
  • Deel als een baas

    Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page
  • Gerecht van het moment

  • turkse pizza