Alle recepten die het goed doen met: vis

Hollandaisesaus


Categorie: Warme saus

100 gram ongezoute boter 2 eidooiers Vers citroensap of azijn zout Bereiding: Doe de 2 eidooiers in de hoge beker van een staafmixer. Voeg een theelepel water, wat citroensap (of azijn) en zout toe. Giet vervolgens al mixend de hete boter erbij. Langzaam zal de saus dikker worden.


Witte wijn saus


Categorie: Warme saus

Wijn is lekker en saus is lekker. Des te meer reden om een alles onder te dompelen onder deze heerlijke witte wijnsaus. Deze saus is een perfecte partner bij zo’n beetje alles wat in de zee leeft.


Kerrie saus


Categorieën: Exotisch, Warme saus

Deze Aziatische saus doet het goed met een oud Hollandse bloemkool, aardappeltjes uit de oven of een vers stukje vis. Na het maken van deze saus zou je je bijna schuldig moeten voelen dat je hem voorheen uit een zakje maakte.


Whiskey cocktail


Categorieën: Barbecue, Exotisch, Koude saus

Waar vind je nou nog een saus waar een beetje pit in zit? Deze whiskey cocktail saus is een regelrechte klassieker waar zelfs de kinderen lekker van gaan slapen. De whiskey cocktail saus is een regelrechte culinaire topper als je je gasten wilt imponeren met een garnalen cocktail vooraf.


Sushimayo


Categorieën: Exotisch, Koude saus

Sushi gezond? Eigenlijk zijn alleen de rolletjes met gefrituurde garnalen en mayonaise het lekkerst! De aparte smaak van deze sushimayo transformeert ieder bolletje rijst met vis in sushi met ‘mannenboter op z’n Japans’. (Ingezonden door Nadia)


Ravigote saus


Categorieën: Knoflooksaus, Koude saus

Volgens ons is dit DE saus voor een broodje KB. Naast kibbeling is deze saus ook genieten geblazen met rest van de inboedel van de visboer. Bijkomend voordeel van ravigotte saus is dat het super gemakkelijk te maken is.


Knoflooksaus


Categorieën: Knoflooksaus, Koude saus

Knoflooksaus is de klassieker als je snachts thuis komt met een durum döner of andere snack van jouw lokale Turk.


 • Laat zien dat je van saus houdt

 • Best beoordeelde sauzen

 • Whiskey cocktail (5.0)
  Salsa saus (5.0)
  Tonijnmayonaise (4.9)
  Pesto (4.8)
  Mayonaise (4.8)
 • Deel als een baas

  Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page
 • Gerecht van het moment

 • kip